Home PageFaqLeveranser

Leveranser

  • Leveranstider
  • DHL Paket
  • DHL Servicepoint
  • Hämta i Umeå
  • Att tänka på
  • Transportskador
  • Returer
 

Vi skickar ditt paket med DHL och i 9 fall av 10 har du ditt paket inom två arbetsdagar.

Lägger du en beställning före kl 1200 och allt du beställt finns i lager kan transporttiden se ut så här:

En arbetsdag: Norrlandskusten, Stockholm, Örebro, Eskilstuna

Två arbetsdagar: Göteborg, Malmö, Norra Norrbottens län (Lokala avvikelser kan förekomma)

Om försändelse går i retur pga felaktiga adressuppgifter, ej uthämtat paket eller liknande debiteras returfrakt.
Vi ansvarar ej för ev. leveransförsening som beror på att speditören inte håller sin vanliga leveranstid.

 

Detta är tjänsten vi använder när vi skickar till företagsadresser. Till de flesta orter sker leverans på en eller två arbetsdagar. DHL levererar fram till din dörr med denna tjänst.

 

Detta är tjänsten vi använder när vi skickar till privatpersoner eller företag som hellre hämtar ut paketet själv. Man blir då aviserad via SMS när paketet går att hämta ut på vald Service Point, oftast den som är närmast den adress du angivit vid beställning. Sändningar med DHL Service Point tar till de flesta orter två arbetsdagar.

Du kan spåra ditt paket på www.servicepoint.se

 

Vill man så går det jättebra att välja “Hämta i Umeå” som leveransalternativ när man lägger sin order. Då hör vi av oss så snart produkterna är färdiga och redo att hämtas hos oss på Spårvägen 4 på Västerslätt i Umeå. På så sätt kan du kapa minst en dag på leveranstiden.

Utkörning till företag:

- Se till att adressen du anger vid beställningstillfället är bemannad vardagar mellan 8-17. Finns det tider då adressen ej är bemannad behöver vi få veta det i samband med beställningen. Speditören får inte lämna gods utan en påskrift och är ingen på plats för att skriva under tas godset tillbaka till terminalen. Ska ny utkörning bokas så tillkommer en kostnad på 150 kr som du som kund får betala.
- Se till så att du fått alla kollin när du skriver under att du mottagit sändningen. På fraktlapparna som sitter på respektive kartong står det totala antalet kollin som är i sändningen.

 

Om någon kartong ser skadad ut, anmäl det då till personen som levererar. Denne får då göra en anteckning om detta innan ni skriver på mottagandet. Anmäls ej skadat gods vid leverans är det svårt att få kompensation för detta från speditören. Det är Du som köpare som är ansvarig för att anmäla ev. skadat gods till speditören.

Om överenskommelse med fraktbolag ej kan nås kontaktar ni oss omgående.

Vi ansvarar dock inte för eventuella transportskador.

 

Tar vi inte emot utan godkänd reklamation. Kontakta alltid kundtjänst innan retur. Du ansvarar för eventuell fraktkostnad vid returnering av paket.
Reklamation ska ske inom 5 arbetsdagar efter leverans för att kunna anses som giltig. Kontakt och överenskommelse med kundtjänst ska alltid ske innan eventuell retur. Vi ansvarar ej för eventuella förluster pga försenad leverans.